Tarieven mediation algemeen

Kiest u voor de Bossche Mediators, dan kiest u voor transparantie in de financiën.
Dit kan een prijsafspraak zijn voor het totale mediationtraject of op basis van een uurtarief tussen de € 150,- en € 225,- exclusief BTW. Een en ander afhankelijk van een zakelijk of particulier vraagstuk en begeleiding door 1 of 2 mediators in het mediationproces. We bespreken vooraf met u de planning om de kosten inzichtelijk te hebben.
Voor een echtscheidingsmediation en familiemediation zal het lagere tarief worden gehanteerd.
Een afspraak doordeweeks in de avond of zaterdagochtend is mogelijk tegen een toeslag van 10%. Mediation is een btw-plichtige dienst.

Gratis Kennismakingsgesprek

Aan (online) kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. Dit gesprek duurt circa 30-45 minuten. Daarin maken wij graag met u kennis en leggen wij in het kort uit wat mediation inhoudt en wat u van ons mag verwachten. Als het van beiden kanten klikt, maken we nadere afspraken over de mediation.

Locatie

Bossche Mediators maakt gebruik van neutrale gesprekslocaties. Deze kosten zullen bij u in rekening worden gebracht. Afhankelijk van de grootte van de gesprekslocatie bedragen deze tussen € 25,- en € 37,50 exclusief BTW per uur. De mediation kan ook online worden gehouden of elders mits alle partijen hiermee akkoord gaan.

Tarieven alimentatie(her)berekeningen

Tijdens de echtscheidingsmediation maakt u afspraken over de alimentatie. Deze kunt u zelf met elkaar afspreken of laten berekenen. Wilt u de alimentatie laten berekenen, dan gelden onderstaande tarieven:  
Kinderalimentatie: € 100,- ex BTW
Partneralimentatie: € 150,- ex BTW
Kinder- en partneralimentatie: € 200,- ex BTW
Kinder- en partneralimentatie met onderneming: € 450,- ex BTW
Kinder- en partneralimentatie met internationale aspecten: € 450,- ex BTW
Kinder- en Partneralimentatie met onderneming en internationale aspecten: € 500,- ex BTW

Zijn uw omstandigheden gewijzigd en wilt u de kinder-en/ of partneralimentatie opnieuw laten berekenen? Dat kan. Het tarief hangt af of het slechts een kleine wijziging is of dat er meerdere wijzigingen hebben plaatsgevonden. Dit zullen wij vooraf met u overleggen.

Wilt u een second opinion van de kinder- of partneralimentatie? Dat kan tegen een vast tarief: € 200,- ex BTW.

“Bossche Mediators kennen uw vakgebied van binnenuit”