Bossche mediators werkt samen met een aantal partners. Wij kunnen zo onze dienstverlening aan u optimaliseren.

Op het gebied van Medezeggenschap werken wij samen met Agnes Vissers. Zij werkt al meer dan 20 jaar in de wereld van medezeggenschap, afwisselend in de rollen van trainer, adviseur, coach en bemiddelaar. Ze heeft veel ervaring met zakelijke ondernemingen alsook overheidsinstanties

Op het gebied van Zakelijke Mediation werken wij samen met Genieve Loos. Zij is gespecialiseerd in nationaal en internationaal commerciël contractenrecht.

Op het gebied van Echtscheidingen werken wij samen met advocaat Maike Thijssen. Zij verricht de laatste handelingen voor de echtscheidingsprocedure. Zij dient het echtscheidingsconvenant (met ouderschapsplan) in bij de rechtbank en verzorgt de Akte van Berusting en de inschrijving van de echtscheiding in het huwelijksregister.

Tevens werken wij samen met advocaat Joyce van Ewijk. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij ondersteunt ons vooral op het gebied van echtscheidingen met een internationaal karakter.

Speciaal voor Nederlanders in Frankrijk werken wij samen met Interfrance.nl. Een gespecialiseerd bedrijf voor al uw vragen over wonen en werken in Frankrijk.